Taxaties

Geen appels met peren vergelijken! Wat is de waarde van een woning? De bank praat over de executiewaarde van een pand, de verzekering over een herbouwwaarde, de fiscus over de economische waarde, een verkoper over de verkoopprijs…..

Een woning heeft zo verschillende waarden, dat het soms lijkt of we over verschillende panden praten. Alsof we appels met peren vergelijken. Kan iemand een realistisch en onafhankelijk waardeoordeel geven over de woning? Ja, wij als gecertificeerd VBO Makelaar/Taxateur kunnen dat. Wij hebben een vaktest met goed gevolg afgelegd en staan geregistreerd in het register van de SCVM (https://www.scvm.nl/).

Op uw verzoek stellen wij, als gecertificeerd VBO Makelaar/Taxateur, een onafhankelijk taxatierapport op. Daarin verwerken wij alle relevante aspecten van het pand: de bouwkundige staat, wijkgegevens, foto’s, kadastergegevens enz.

Betrouwbaar
Wanneer u een taxatierapport laat opstellen door De Bruin VBO-Makelaar weet u zeker dat u een deskundig en betrouwbaar oordeel in handen krijgt. Bijkomend voordeel is, dat ook andere partijen de taxatie onvoorwaardelijk zullen accepteren: de Vereniging Bemiddeling Onroerend goed staat immers garant voor een onafhankelijke deskundigheid. Dankzij onze brede organisatie zijn wij bovendien op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op de huizenmarkt. U ontvangt van ons een prettig leesbaar rapport waarin alle belangrijke aspecten van de woning aan bod komen.

Kosten van een taxatierapport
De kosten zijn afhankelijk van de soort taxatie en van de getaxeerde waarde. Middels een tarieventabel kunnen we dit verduidelijken. Deze is op aanvraag, via ons kantoor, verkrijgbaar. U kunt tot ca. 30 % besparen.

Made by