Bemiddeling

Een huis kopen
Wie een huis gaat kopen, heeft behoefte aan een deskundige, ervaren partner. Bij De Bruin Vastgoed bent u aan het goede adres. Wij gaan voor u op zoek naar het huis dat voldoet aan uw wensen. Natuurlijk kijken we daarbij ook nauwkeurig naar uw financiële mogelijkheden. Op die manier zorgen we ervoor dat u een teleurstelling bespaard blijft. U wist het misschien al: lang niet alle woningen die te koop staan, komen in de krant. Als De Bruin Vastgoed  hebben we toegang tot diverse netwerken waarop het meest actuele woningaanbod te vinden is. Zo komen we wellicht net díe woning op het spoor die aan al uw eisen voldoet. Een woning die vandaag in de verkoop gaat, kunt u morgen al bezoeken!

Uw huis verkopen
U hebt besloten uw huis te verkopen. Dan zijn er eigenlijk maar twee dingen van belang: de snelheid waarmee u het huis verkoopt én het bedrag dat u ervoor krijgt.
Als De Bruin Vastgoed  kunnen we u daarbij uitstekende diensten bewijzen. Allereerst kijken we in ons bestand met woningzoekenden. Daarna brengen we uw woning onder de aandacht van een groot publiek. Alle kans dat hun oog valt op uw woning en dat die direct via internet wordt verkocht! Er zijn nog meer mogelijkheden: advertenties in regionale bladen bijvoorbeeld, of de woningpresentatie op ons kantoor. Natuurlijk bent ú degene die bepaalt welke wijze van presentatie we kiezen. U bent niet voor niets naar De Bruin Vastgoed gestapt. Die doet wat ú wilt!

De Bruin Vastgoed, de makelaar waar u zich thuis voelt
Kiezen voor De Bruin Vastgoed  betekent: kiezen voor flexibiliteit, klantvriendelijkheid en kwaliteit. De Bruin Vastgoed is vakkundig, heeft een gedegen vakopleiding genoten en heeft een vlekkeloze reputatie. Om deze kwaliteit te garanderen zijn wij gehouden aan een gedragscode en geschillenregeling. En voor uw zekerheid zijn wij verplicht verzekerd tegen eventuele beroepsfouten. Uit onderzoek van de Consumentenbond en de ‘Vereniging Eigen Huis’ blijkt niet voor niets dat woningkopers en woningverkopers in de meeste gevallen aanzienlijk voordeliger uit zijn als ze zaken doen De BruinVastgoed.

Made by